14 Tipp a Csodálatos ’14- es Évedért

Sokan már le is mondtak az Új Év által felkinált lehetőségről. Hogy változtassanak az életünkön.
Hogy ez az év másabb legyen, mint a többi. Hogy valami csodálatos, sikeres, boldog évet teremtsenek magunknak. Hogy végre tényleg elkezdjék az álmaikat élni. Hogy végre tényleg megtapasztalják azokat a vágyakat, amelyek régóta suttognak és hivogatnak szivük legmélyén. Igen, hogy azt az  életet éljék végre, amire őszintén, tiszta szívből vágynak.
Itt az ideje, hogy felismerjük az igazi erőnket és a felelőségünket a saját realitásunk megteremtését illetően. Minden gondolat és minden érzelem, aminek helyet adunk a tudatunkban és a szívünkben, szerepet játszik jövőnk formálásában.
Kövesd a következő 14 tippet, és szerezd vissza a lelkesdésedet és az erődet az életed irányitása és tapasztalataid megteremtése felett.

 

#1 Tipp Mutass hajlandóságot a változásra
A legfontosabb döntés, amit meg kell hoznod, amikor magasabb szintű élményeket akarsz teremteni magadnak, mint amit jelen pillanatban élsz, hogy hajlandó legyél a változásra és hajlandó legyél  a komfort zónádból való kimozdulásra. Sokaknak felkelti az  érdeklődését  a jobb élet lehetősége, de nem hajlandóak elkötelezni magukat a szükséges lépések megtétele mellett.


#2 Tipp Légy hálás az életedért és fejezd ki háládat minden nap
A hála a legmagasabb szintű érzelem. Amikor hálás vagy, az energiaszinted megemelkedik. Ha hálát tudsz érezni most a jelen pillanatban azért, amit be akarsz hivni az életedbe, akkor a vonzás törvénye alapján a vágyad elkezd szuperszónikus sebességgel  közeledni feléd.

"Ha képes vagy hálát adni mindazért, amid már most van, egyre többet fogsz bevonzani ezekből. Sőt mivel a hálaadás megemeli a rezgés szintedet, és így leszel képes azoknak dolgoknak, eseményeknek és személyeknek a hullámhosszára kerülni, amire vágysz! Ezért adj hálát nap mint nap!" - Bob Proctor


#3. Tipp Tartsd a céljaidat tisztán a szemed előtt
Az állandó ismétlés és a tisztánlátás a kulcs a céljaid elérésében.
Írd fel egy papírra az 5 célt, amit el akarsz érni 2014-ben, úgy, mintha már megtörténtek volna. Pl. Csodalatos két hetet töltöttem  Párizsban, Megnyitottam az új, sikeres üzletem, Megismertem az álom férjemet, Egészséges, fitt és vonzó testem van, Beköltöztem az új, gyönyörű családi házamba.
Minden reggel vagy minden este lefekvés előtt olvasd el hangosan a céljaidat. Érezd az érzelmeket amelyek feltöltenek, amikor átéled a sikert, amit céljaid elérese vált ki belőled.


#4 Tipp Kezd a napod pozitívan
Adj magadnak időt feltöltöltődni pozitiv gondolatokkal és érzelmekkel mielőtt elkezded a napod. Ülj egy pár percet csendben ébredés után. Meditálj, naplózz vagy sétálj egyet a természetben. Ne kezd e-mailekkel vagy telefonálással a napod!
Itt letölthetsz kulönböző hanganyagokat, amelyek segitségedre lesznek céljaid elérésében: http://www.solyabea.hu/content/hanganyagok


#5 Tipp Határozd meg a szándékodat
Mit szeretnél, hogy történjen a nap folyamán? Hogyan szeretnéd, hogy alakuljon a megbeszélésed vagy a vizsgád? Vizualizáld és határozd meg előre, hogy mi a szándékod a napra, az estédre vagy a hétvégédre!

„Az Univerzumban létezik egy mérhetetlen és leirhatatlan erő, melyet a sámánok szándéknak neveznek, és a kozmosz egészének kivétel nélkül minden tényezőjét egy összekötő kapocs fűzi e szándékhoz.”
- Carlos Castaneda


#6 Tipp  Fókuszálj olyan dolgokra, amitől jól érzed magad
A fókuszod teremti realitásod. Fókuszálj boldog és lelkesitő  gondolatokra és érzelmekre. Olvass könyveket, amik inspirálnak. Hallgass zenét, ami feltölti a szíved, hallgass motivációs előadásokat, amik növelik az önbizalmadat!


#7 Tipp  Engedd el a negatív embereket az életedből
Amikor elhatározod, hogy változtatsz az életeden,  lesznek akik nem értenek majd egyet bizonyos döntéseiddel, vagy bírálnak azért amit teszel. Ne feledd, akik nem akarnak változtatni, azok nem akarják, hogy Te változtass. Sokszor megesik, hogy el kell engedned régi barátokat és negatív embereket az életedből. Emlékezz, Te a saját életedért és saját álmaidért vagy felelős. Az hogy mások hogyan élik az életüket, vagy hogy mit gondolnak rólad, az nem a Te dolgod. Szeretettel engedd el a negatív embereket az életedből!


#8  Tipp Ne nézd a híreket
A TV-ből folyamatosan áradó, borzongató, aggasztó hírek és a félelmet keltő képek folyamatos kondicionálása az elmédben elveszi az életörömödet, a  motivációdat, elhomályosítja a fókuszodat és állandó kilátástalanságban és aggodalomban tart. Ne kezd a napodat a hírekkel. Ne aludj el úgy, hogy a TV be van kapcsolva, ne tartsd a Tv- t folyamatosan bekapcsolva. Vedd vissza a kontrollt az elmédbe áramló információ minősége felett!


#9 Tipp Kötelezd el magad az egészségednek
Mozogj minden nap és kötelezd el magad az egészségednek. Ne azt mond, hogy futnom kell vagy tornáznom kell, hanem hogy egészségre és fittsegre vágyom. Essél szerelembe a testmozgással, essél szerelembe az egészséges életmóddal!


#10 Tipp Találj egy társat
Valakit, akiben teljes mértékben megbizol és oszd meg  vele a céljaidat és az álmaidat. Őszintén mondd el, hogy mit akarsz elérni és  hogy mikorra akarod elérni. Menj vele futni vag sétálni, vizualizáljatok együtt. Kérd meg, hogy tartsa számon- és kérje számon- az önmagadnak tett ígéreteket.


#11 Tipp Egyél IGAZI ÉTELT
Tartsd távol magad a tartósítószertől, a feldolgozott élelmiszertől, a cukortól, a liszttől. Ezek mind mind tompitják a tudatosságodat és a fókuszodat, nem is beszélve az ezek hatására a  testedben fellépő rendellenességekről. Egyél természetes ételeket. Zöldséget, gyümölcsöt, otthon készitett ételeket. Készitsd az ételedet szeretettel és törődéssel.


#12 Tipp Beszélj szeretettel és gyengéden Önmagaddal
Figyelj oda és vedd észre amikor csúnyán beszélsz Önmagaddal, becsméreled, vádolod és lekicsinyíted Önmagad. Ezek a sokszor automatikusan fellépő gondolatok, amiket már észre sem veszel.  Elveszik azonban az önbizalmadat es meghiúsitják a motivációdat.
Ha segítséget szeretnél az önbizalmad növeléseben, itt letölheted azt a pozitiv programozást, ami az önképed fejlesztésében lesz segítségedre. http://www.solyabea.hu/content/hanganyagok


#13 Tipp Generáld a sikerélményt az életedben
Sikert  csak a siker átérzésével  tudsz behivni az életedbe. Elengedhetetlen tehát, hogy minden nap észrevedd a sikereidet, bármilyen apróságnak tűnnek is. Minden este, lefekvés előtt írd le, hogy milyen sikered, sikerélményed volt aznap. Érezd át a sikert és aludj el úgy, hogy a tudatod átitatódjon ezzel  a felemelő érzéssel.


#14 Tipp Élvezd az életet
Élvezd a céljaid elérésének folyamatát, élvezd az evolúciód minden pillanatát! Az számít, hogy kivé, milyen emberré válsz céljaid elérése során. Hogy mennyit adtál és hogy mennyit szerettél az életed során.

Emlékezz, az álmaid várnak rád! Vágyaid nem fognak elhalkulni... sőt egyre hangosabban fogod hallani a Lelked hivását! Kezd el most! Gondolj csak bele, milyen hálás leszel magadnak egy év múlva! Mennyivel közelebb leszel az álmaid megtapasztalása felé. Megérdemled a boldogságot és képes vagy rá, hogy elérd és megéld a legmerészebb álmaidat és vágyaidat! Tedd 2014-et az áloméleted megteremtésének évévé.