5 Tipp a Kreatív Vizualizáció használatáról az áloméleted megteremtésére

A kreatív vizualizáció egy módszer, amelyben a képzeletedet használod a vágyott életed megteremtésére, manifesztálására.

Albert Einstein azt mondta, hogy "A képzelőerő sokkal fontosabb mint a tudás"!
Egyetértek, sőt az a véleményem, hogy az iskolában és az óvodában a hatványok és a logaritmusok helyett azt kellene tanítani, hogyan használjuk a képességeket, amelyek rendelkezésünkre állnak, de kihasználatlanok. Azt kellene tanítani és megtanulni, hogyan használhatjuk a tudatunkat arra, hogy elérjük a céljainkat és megéljük az álmainkat!

A kreatív vizualizáció egy módszer, amelyben a képzeletedet használod a vágyott életed megteremtésére, manifesztálására.

Albert Einstein azt mondta, hogy "A képzelőerő sokkal fontosabb mint a tudás"!
Egyetértek, sőt az a véleményem, hogy az iskolában és az óvodában a hatványok és a logaritmusok helyett azt kellene tanítani, hogyan használjuk a képességeket, amelyek rendelkezésünkre állnak, de kihasználatlanok. Azt kellene tanítani és megtanulni, hogyan használhatjuk a tudatunkat arra, hogy elérjük a céljainkat és megéljük az álmainkat!

Milyen területekre lehet hatással a kreatív vizualizáció?

Önbizalom, gyógyulás, fittség, siker, bőség, virágzó emberi kapcsolatok… igazából csak a képzeleted szabhat ennek határt.

Ezeket a csodálatos tapasztalatokat mind-mind gyorsabban megteremtheted magadnak a tudatod hatalmát és a vizualizációs képességeidet felhasználva!

A képzelet az emberiség ajándéka, hogy megteremtsük a vágyainkat és elérjük a céljainkat.
A képzelőerő ugyanis lehetővé teszi, hogy létrehozz egy ötletet, egy tiszta mentális képet, ábrát arról, amit be akarsz hívni, meg akarsz tapasztalni az életedben.

A klienseimnek és a tréningeim résztvevőinek tanítom  a Célbaérést Azonosító Bizonyíték (röviden CAB) kifejezést.
A feladat az, hogy  kristálytisztán megfogalmazd azt a jövőbeli  pillanatot, amit be szándékozol hívni az életedbe, és így könnyen felismerd majd, amikor célba érsz.
Fontos, hogy  ennek a jövőbeli pillanatnak a megteremtésére mind az 5 érzékszervedet használd!
Tapintsd, szagold, halld és érezd, amit be akarsz hívni az életedbe!

Fontos tippek a vizualizáció sikeres használatához:

1. Szimplán tudd, hogy mit akarsz!
Pontosan tudd, hogy mi tesz boldoggá, mi a cél, ami felé tartasz.
Az emberek zömével az az óriási probléma, hogy arra fokuszálnak, amit nem akarnak: a kapcsolataikban felmerülő problémákra, a munkájuk sikertelenségére, vagy éppen arra, hogy a számlákat ki kell fizetni. Arra fókuszálnak, amit nem akarnak, és ezáltal sajnos ezekből a negatív tapasztalatokból még több érkezik az életükbe.
Kristályosítsd ki az álmaidat és a vágyaidat! Mi tesz boldoggá? Mit akartál gyermekkorodban megtapasztalni? Mi hoz lázba?

2. Törekedj harmóniára!
Sokszor probléma, hogy egy dologra fókuszálsz, és az összes többi életterületet figyelmen kívül hagyod. Lehet, hogy sok pénzt teremtesz, de az egészséged tönkremegy. Sikeres vagy, de a családi életed stresszes...
Fontos, hogy egyfajta egyensúlyra törekedj az életedben!
Tehát fogalmazd meg magadnak, hogy pontosan melyik területekre fókuszálsz, és mit akarsz manifesztálni ezeken a területeken!
Kreálj egy izgalmas, ígéretes jövőt az életed különböző részeire!

Hogyan néz ki:

 • az egészséged és a tested
 • a szeretteiddel és a barátaiddal a kapcsolatod
 • a munkád, a karriered (mit csinálsz, milyen jelentősége van a munkádnak, hogyan járulsz hozzá a világ előrehaladásához)
 • a bőség és a pénz áramlása az életedben
 • a családod (gyerekek, szülők – milyen értékrend szerint szeretnéd nevelni a gyermekeidet)
 • a hobbid
 • az életstílusod minősége (ház, autó, nyaralás)
 • Mit akarsz teremteni, létrehozni, magad mögött hagyni?

3. Hinned kell!
Bármit hiszel Önmagadról, az befolyásolja a döntéseidet és az eredményeidet.
Abban hiszel, hogy sikerre születtél? Ebből a meggyőződésből vizualizálod a jövődet? Akkor biztos lehetsz benne, hogy az eredményeid is ezt fogják tükrözni!
Ha kételkedsz az álmaid megvalósulásában, akkor az önbizalmad és Önszereteted növelésével kell kezdened a "belső munkálatokat"!

4. Folyamatos fókusz
Képzeld el azt, hogy naponta próbálod az áloméletedet, csakúgy, mintha egy színházi darab lenne, mintha a vizualizációval egy élő darabot készítenél elő (ami egyébként igaz is!).
Minden nap próbálnod kell, látnod kell, át kell élned, energiát kell adnod a vágyaidnak, egészen addig, amíg meg nem jelenik az életedben!

5. Kivé kell ahhoz válnod, hogy ezt az életet éld?
Az élet, amire vágysz, egy bizonyos frekvencián rezeg. Feltehetően magas frekvencián, hiszen ez az áloméleted; magas szintű tapasztalatokkal, élményekkel, érzelmekkel és kapcsolatokkal.
Tehát ennek megteremtéséhez és befogadásához Neked is magasabb frekvenciára kell hangolnod, mint ahol most vagy.
Magasabb szintű érzelmekkel és célokkal kell innentől kezdve rezonálnod!

Készíts egy listát arról, hogyan akarsz növekedni!

 • Milyen képességeid vannak?
 • Mit kell elsajátítanod?
 • Mi a fontos az értékrended szempontjából?
 • Milyenek az emberi kapcsolataid?

Minden, ami jelen pillanatban körülvesz, a belső világodban kezdődött, mint gondolat, képzelet vagy érzelem.

Teremtsd tudatosan az életed!

Vizualizáld magadnak azt a valóságot, amire vágysz, és hamarosan ez lesz a Téged körülvevő realitás!

Ha szeretnél segítséget a jövőképed kristályosításával kapcsolatban, vagy szeretnél többet tudni a Kreatív Vizualizációról, iratkozz fel a hírlevelünkre a solyabea.hu oldalon, ahol videókkal, bloggal, mentorálással, online tréninggel segítünk az áloméleted megteremtésében!

Szeretettel a Sikeredért,
Bea