7 Titok az Életed Transzformálására

A mindennapok, a rohanás, az egyre növekvő követelmények, a megfelelni vágyás szinte lehetetlenné teszi, hogy fókuszunkat arra irányítsuk, ami igazán számít: az álmainkon, az egészségünkön, a boldog emberi kapcsolatainkon...
Tudjuk egyáltalán, hogy mi az, amit igazán akarunk és mi az, amit a szívünk legmélyén meg akarunk tapasztalni?
Az alábbi 7 esszenciális igazság segíteni fog, hogy megtedd az első lépéseket, és elkezd a változást az álmaid megtapasztalása felé.

A mindennapok, a rohanás, az egyre növekvő követelmények, a megfelelni vágyás szinte lehetetlenné teszi, hogy fókuszunkat arra irányítsuk, ami igazán számít: az álmainkon, az egészségünkön, a boldog emberi kapcsolatainkon...
Tudjuk egyáltalán, hogy mi az, amit igazán akarunk és mi az, amit a szívünk legmélyén meg akarunk tapasztalni?
Az alábbi 7 esszenciális igazság segíteni fog, hogy megtedd az első lépéseket, és elkezd a változást az álmaid megtapasztalása felé.

1. Kezd az Önszeretetnél!

Az első – habár összetett, mégis a legfontosabb – lépés, hogy megtaláld a módját annak, hogy újra őszintén tiszteld és szeresd Önmagad.
Értelmetlen a külső változásokra fordítani az energiádat.
Addig nem tartod be a diétát, nem tartasz ki az edzésterv mellett, nem engeded meg magadnak, hogy fitt és szexi legyél vagy, hogy boldog, csodálatos szerelemben élj, amíg nem szereted Önmagad.
Itt kezdődik a transzformációd, innen gyökerezik a sikered.

2. Hallgass az Intuíciódra!

Az intuíciód az a „gyomorérzésed”, amit hirtelen érzel arról, hogy valami jó Neked vagy nem, az a bizonyos személy szimpatikus vagy nem.
Elnyomjuk magunkban ezt az érzést, inkább a „józan eszünkre hallgatunk”, pedig az intuíciónk a „belső navigációs rendszerünk”, a belső GPS-ünk.
A velünk született képességünk és ajándékunk, hogy mindig tudjuk, hogy merre menjük, melyik út a helyes, és melyiket kerüljük el.
Minden nagyobb döntés előtt kérd a belső útmutatásod segítségét!
Hallgass erre a hangra! Minél többször hallgatsz rá és követed, annál erősebbé  válik.

3. Naponta programozd a tudatalattidat a SIKER gondolataival!

A realitás, amelyben jelen pillanatban élsz, az eddigi gondolataiddal, hitrendszereddel és érzelmiddel teremtődött. Ha nem vagy megelégedve azzal a szinttel, ahol jelenleg vagy, kezd el megemelni a tudatossági szintedet. Használj naponta megerősítéseket, mantrákat, meditációkat; tölts fókuszált időt a gondolataid és érzelmeid megváltoztatásával.
A belsődben megteremtett pozitív váltás hamarosan megmutatkozik majd a fizikai valóságodban is.

4. Bocsáss meg MAGAD miatt!

A hosszú éveken keresztül magaddal vonszolt harag és gyűlölet megkeseríti az életed.
Megfoszt az életerődtől és az inspirációdtól. Megbénít, és lassan arra kényszerít, hogy alacsonyabb érzelmi szinten, alacsonyabb sztenderdek szerint éld az életed, mint amit eredetileg elképzeltél.
Megbocsájtani nem azt jelenti, hogy elfelejtjük és elfogadjuk, ami történt.
Megbocsájtani azt jelenti, hogy Te felszabadítod  magad az áldozatszerepből és az alacsonyrendű érzelmekből azért, hogy szabad és könnyű lehess.

5. Siker kizárólag a SIKER érzéséből teremthető

A vonzás törvénye kimondja, hogy az azonos rezgésű gondolatok és érzelmek vonzzák egymást.
Ebből az következik, hogy sikert kizárólag akkor tudsz teremteni, ha az elmédet a siker gondolatai öntik el és Te magad sikeresnek érzed magad.
Ezért nagyon fontos, hogy naponta programozd az elmédet és az érzelmi szintedet a siker gondolataira és megtapasztalására.
Minden este írj le legalább egy sikert, amit elértél azon a napon. Apróságok is lehetnek, hiszen a siker az siker, akkor is, ha azt éled át, hogy  sikerült az új süteményrecepted, vagy hogy megtetted, amit reggel célként kitűztél magadnak.
A sikertudat egy izom. Kezd el erősíteni a napi sikereid megfogalmazásával és rögzítésével, hogy visszanézhesd, milyen sikereket értél el az elmúlt hét vagy hónap során.

6. Azzá válsz, akivel az idődet töltöd

Annak az 5 embernek az „összessége vagy”, akivel a legtöbb időt töltöd.
A környezeted óriási hatással,  úgymond "programozó" hatással van Rád!
Csakúgy, mint azok az emberek, akikkel körülveszed magad.
Tiszteled az embereket és az értéket, amit képviselnek azok, akikkel a legtöbb idődet töltöd?
Légy szelektív! Válogasd meg, hogy kivel töltöd az idődet és az életenergiádat!
Azok a pozitív emberek segítik az előrehaladásodat, akik hisznek benned és inspiráló hatással vannak Rád!
Bárki, aki kihasznál, manipulál, megszégyenít, vagy akinek hatására csökken az önbecsülésed és az önbizalmad, meggátolja a személyes fejlődésedet és tompítja a Fényed, így a Lelkeddel szembeni felelősséged az, hogy távol tartsd magad ezektől az emberektől!

7. Az általad teremtett realitásban élsz

Nem áldozat vagy a saját életedben, hiszen minden körülményt Te magad teremtettél, mégpedig a gondolataid és az érzelmeid energiájával.
Tehát a jövőd is kizárólag Tőled függ! Amit tegnap gondoltál, az a jeleneddé vált, amit pedig ma gondolsz, az lesz a jövőd!
Senki sem erőltetheti Rád az akaratát, ha az nem egyezik az értékrendszereddel.
Tisztázd le magadban, hogy mi az, ami igazán számít az életedben, hogy mi az, amit igazán akarsz. Mi az, amire tiszta szívből vágysz.
Amikor kikristályosodott benned az, hogy mi tesz igazán boldoggá, akkor napi szinten a tudatos teremtés szabályai szerint éld az életed!

Vedd vissza az irányítást az életed felett!

Kezd el tudatosan megtisztítani és újraépíteni az életed!

Célunk a SolyaBea.hu oldalon, hogy programokkal, kurzusokkal és szemináriumokkal segítsünk abban, hogy elérd a céljaidat és megéld az álmaidat!

Kérdéseidet, javaslataidat küldd a team@solyabea.hu-ra.

Szeretettel a Sikeredért,
Bea