Hanganyagok

Pozitív Programozás: Önkép fejlesztés / Update

Pozitív Programozás:  Önkép fejlesztés / Update

A tudatalattidban futó programok befolyásolják a viselkedésedet és az élethez való viszonyodat. Meghatározzák, hogy mit hiszel arról, hogy mire vagy képes és mit érdemelsz. Ezek a programok kondicionált gondolatok és érzelmek, melyek többnyire gyermekkorból erednek. A jelenlegi élethelyzetedet ezek a programok jelenlétével alakítottad ki. Ha más jövőre vágysz, új gondolatokat kell elültetned a tudatalattidban. Az új gondolatok folyamatos ismétlése a titka a tudatalatti újraprogramozásának.  Addig ismételgeted az új gondolatokat, amíg le nem süllyednek a tudatalattidba és új programokká nem válnak, amelyek majd azt a jövőt teremtik meg, amire vágysz.
Hallgasd ezt az önképedet pozitívan befolyásoló hanganyagot egy hónapon keresztül minden nap és figyeld, ahogy önbizalmad növekszik és realitásod változik!

Minta:

Ár: 
970 Ft

Hipnózis: Bőségtudat fejlesztés/ Update

A pénzhez való viszonyodat a gyermekkorodból eredő, tudatalattidban futó programok határozzák meg. Ezek a programok egy “termosztátot” tartanak a tudatodban és nem engednek az fölé az anyagi helyzet fölé emelkedni, amellyel kényelmes vagy, amit megszoktál, aminek kezelésével megbízol önmagadban. Tudatosan el kell kezdened tágítanod a fejedben élő anyagi korlátokat.
Ha magasabb szintű anyagi élet megtapasztalására vágysz, új gondolatokat kell elültetned a tudatalattidban. Az új gondolatok folyamatos ismétlése a titka a tudatalatti újraprogramozásának. Addig ismételgeted az új gondolatokat, amíg le nem süllyednek a tudatalattidba és új programokká nem válnak, amelyek majd azt az anyagi életet teremtik meg, amire vágysz.
Hallgasd ezt a bőségtudatodat  pozitívan befolyásoló hanganyagot egy hónapon keresztül minden nap és figyeld, ahogy önbizalmad növekszik és realitásod változik!

Minta:

Ár: 
970 Ft

Hipnózis: Tökéletes Hely

Építs egy tökéletes helyet a tudatodban. Egy helyet, ahol boldog vagy, biztonságban vagy, relaxált, nyugodt és kreatív vagy. Ahol kapcsolatban vagy az intuícióddal és a belső erőddel. Ahol kapcsolatot teremtesz  segítőiddel, ahol nyugodtan kérsz segítséget amikor szükséged van rá.
Ez a hanganyag abban segít, hogy hipnotikus állapotban erősebb fókusszal teremtsd meg ezt a helyet és hogy mély kapcsolatot teremts vele. Látogass erre a helyre nap mint nap az elkövetkező egy hónapban és érezd, ahogy belső békéd és önbizalmad napról napra növekszik!

Minta:

Ár: 
970 Ft

Hipnózis: Engedd el a felesleget

Az étellel való kapcsolatod (étkezési szokásaid) információ, amely a tudatalatti szinten tárolódik. Amikor meg akarod változtatni a viselkedésedet, meg kell változtatnod a viselkedést előidéző  gondolatokat. Ahhoz, hogy a változás megtapadjon, a tudatalatti szinten kell váltanod. El kell engedned a régi gondolkodás mintákat, amelyek a jelen állapotot teremtették meg és olyan új gondolatmintákat kell kifejlesztened, amelyek a vágyott állapotot idézik elő.
Minimum 28 napig tart a tudatalatti újraprogramozása, ami a viselkedésedért felelős. Hallgasd ezt a hanganyagot egy hónapon keresztül minden nap és figyeld meg az erős és ÚJ ÉNED felemelkedését.
A hypnosis alapelveit használva, Bea segít abban, hogy relaxáld az elméd és olyan gondolatokra fókuszálj, ami az álom életedet teremti meg.

Minta:

Ár: 
970 Ft

Hipnózis: Élj cigimentesen

Eljön a pillanat, amikor egyszer csak úgy érzed, hogy ELÉG!

Eleged van a cigizésből, a nikotinszagból, az egyre dráguló cigi árból, a keserű ízből a szádban, a reggeli köhögésből és a mindig ködös közérzetből.

A cigizés azonban ma már szokássá, rituálévá, sőt a megnyugvás eredetévé vált az életedben. Hogyan is élhetnél a cigaretta nélkül?

Amikor meg akarod változtatni a viselkedésedet, meg kell változtatnod a viselkedést előidéző gondolataidat. Ahhoz, hogy a függőség lazuljon és a változás megtapadjon, a tudatalatti szinten kell váltanod. El kell engedned a régi gondolkodás mintákat, amelyek a jelen állapotot teremtették meg és olyan új gondolatmintákat kell beépítened, amelyek a régi szokás elhagyását lehetővé teszik.

Minimum 28 napig tart a tudatalatti újraprogramozása, ami a viselkedésedért és a szokások, függőségek kialakulásáért  felelős. Hallgasd ezt a hanganyagot egy hónapon keresztül minden nap és figyeld meg az erős és ÚJ ÉNED felemelkedését.

A hypnosis alapelveit használva, Bea segít abban, hogy relaxáld az elméd és olyan gondolatokra  fókuszálj, ami az ÚJ Énedet és az új életedet teremtik meg.

Minta:

Ár: 
970 Ft