Hipnózis: Élj cigimentesen

Eljön a pillanat, amikor egyszer csak úgy érzed, hogy ELÉG!

Eleged van a cigizésből, a nikotinszagból, az egyre dráguló cigi árból, a keserű ízből a szádban, a reggeli köhögésből és a mindig ködös közérzetből.

A cigizés azonban ma már szokássá, rituálévá, sőt a megnyugvás eredetévé vált az életedben. Hogyan is élhetnél a cigaretta nélkül?

Amikor meg akarod változtatni a viselkedésedet, meg kell változtatnod a viselkedést előidéző gondolataidat. Ahhoz, hogy a függőség lazuljon és a változás megtapadjon, a tudatalatti szinten kell váltanod. El kell engedned a régi gondolkodás mintákat, amelyek a jelen állapotot teremtették meg és olyan új gondolatmintákat kell beépítened, amelyek a régi szokás elhagyását lehetővé teszik.

Minimum 28 napig tart a tudatalatti újraprogramozása, ami a viselkedésedért és a szokások, függőségek kialakulásáért  felelős. Hallgasd ezt a hanganyagot egy hónapon keresztül minden nap és figyeld meg az erős és ÚJ ÉNED felemelkedését.

A hypnosis alapelveit használva, Bea segít abban, hogy relaxáld az elméd és olyan gondolatokra  fókuszálj, ami az ÚJ Énedet és az új életedet teremtik meg.

Minta:

Ár: 
970 Ft