Önbizalom CD

Az életed a tudatodban futó gondolatokból épül fel.  A gondolataidból és az érzelmeidből  áradó energia felelős az életedben megnyilvanuló eseményekért.
Naponta 60000 gondolat fut vegig az elméden. A probléma az, hogy többnyire ugyan az a 60000 gondolat. Ezek a  gondolataid, érzelmeid sok esetben gyermekkorból hozott, megkövesedett rögeszmék téveszmék, amik szokássá váltak a tudatalattidban, és ma is, észrevétleül irányitják a viselkedésedet, érzelmeidet, reakcióidat, tehát az életedet!

A jó hir az, hogy a régi, korlátokat fenntaró programok lecserélhetőek új, az önbizalmadat épitő és a céljaid elérését elősegitő programokra. Minimum 28 napra van szükség a tudatalatti átprogramozására,  a régi gondolatok  újra cserélésére.

Hallgassd ezt a hanganyagot az elkövetkező egy hónapban minden nap és figyeld meg, ahogy az erős, önbizalommal teli ÚJ ÉNED  egyre nagyobb intenzitással mutatkozik meg annak eredményeképp,hogy  a hitrendszer kicserélődik és új gondolkodási forma jelenik meg a tudatodban.

Ha arra vágysz,hogy módositsd a gondolkodási és viselkedési formádat (mint pl.az önmagadról való negativ gondolkodasmód, ami az önbecslésed elveszitéséhez vezet) el kell telitened a tudatodat olyan pozitiv gondolatokkal,amelyek az új,kivánatos kimenetelt eredményezik (önbizalmat) .Ültess el olyan gondolatokat a tudatalattidban,amelyek erősitenek és kerülj el minden olyat,ami legyengit. Gondolj arra,amive válni akarsz és tudd,hogy a siker felé tartasz, mert megérdemled és mert a  boldogság születési jogod.

Minta a CD-ről:

Ára: 2700 Ft + szállítás (600 Ft)