Podcast #2 Shownote - A szándék energiájának aktiválása

Ebben az epizódban megismerheted, hogy mi a szándék és miért fontos, hogy aktiváld az energiáját az életedben, hogyan működik, hogyan építsd be a napjaidba és mik a legfontosabb épitőelemei.

 

Soundcloud | Libsyn   Felíratkozás: iTunesAndroid | RSS

 

A szándék energiájának aktiválása

 

A szándék egyfajta energia mező, amely láthatatlanul áramlik a Univerzumban, csakúgy, mint az elektromosság. Csak azért, mert nem látod és nem tudod megérinteni, attól még létező, észlelhető és teremtő energia.

 

Számtalan könyvet irtak róla, az én könyvemben is ezzel kezdődik az első fejezet...

Ha szeretnél bővebben tanulni erről a témáról és érdekelnek az én személyes sztorijaim, amelyekben a szándék erejét osztom meg, akkor mindenképpen olvasd el az Álomélet Manifesto című könyvet.

 

A szándék a céljaid elérésében é​s a vágyaid megtapasztalása érdekében tudatosan aktivált energia.

 

Hogyan működik a szándék?

A szabály: Ne a jelen körülményeidből teremts, hanem a képzeletedet (a vágyott eredményed beteljesülésének képét) használd alapul, amikor megfogalmazod a szándékodat.

 

A szándék fontos építőelemei:

Intenzitás

Használd a vizualizációs képességeidet és fesd meg a képet úgy, hogy bele tudd élni magad az élmény valóságába. Lásd, tapintsd, halld és érezd a szándék pozitív végkifejletét. Testesítsd meg a pillanatot, érezd, amit akarsz.

 

Bizonyosság

Kapcsold be az elvárás erejét. Képzeld el, hogy instrukciót küldesz ki az Univerzumnak, amelyben megfogalmazod, hogy mit szándékozol megtapasztalni.

Kétely nélkül tudod, hogy az Univerzum neked dolgozik, és a te fejlődésedet és előrehaladásodat szolgálja.

 

Fókusz

Fontos, hogy kizárólag a legmagasabb pozitív lehetőséget tartsd a fókuszodban. Nincs több „de mi lesz, ha nem sikerül”, „mi lesz, ha bírálnak”. Minél erősebb a fókuszod a dolgok pozitív kimenetelén, annál jobban elhalványul a kétely és a félelem.