Podcast #9 Shownote - Tudatos évzárás

Készen állsz az új évre, a sikeres 2019-es évre? Hogy teljes elhatározással belelendülj a tervezésbe és az új célok megtapasztalásában az örömébe? Várj egy pillanatot! Ahhoz, hogy tudatosan belekezdhess az új év tervezésébe, tudnod kell, hogy mi változott az értekrendszeredben és a sztenderdjeidben az elmúlt évben, valamint hogy mit tanultál, mivel vagy több, milyen hibát nem követsz el soha többé... Erre a reflektálásra időt kell szentelned és teret kell biztositanod. A mai epizódban arról a 4 fontos területről hallasz, amely segít a reflektalasban és az összegzésben.

 

Soundcloud | Libsyn   Felíratkozás: iTunesAndroid | RSS

 

Tudatos évzárás

 

A Tudatos Évzáráshoz éberségre, őszinteségre van szükség. Őszintén rá kell nézned az elmúlt 12 hónap eseményeire és bíráskodás nélkül értékelni azokat.

 

Akkor tudsz sikeres évet indítani, ha tisztán látod és elfogadod, hogy mi a jelen állapotod minden elképzelhető szinten, mentálisan, fizikálisan, érzelmileg, spirituálisan egyaránt.

Ehhez reflektálásra, valamint a motivációdat befolyásoló és a cselekvéseidet irányító érzelmeid vizsgálatára van szükség.

 

Ahhoz, hogy tudd, hogy hol állsz jelen pillanatban, valamint hogy honnan indulsz neki az elkövetkező évnek, elkerülhetetlen, hogy értékeld a mögötted álló év erdményeit, sikereit és igen, a sikertelenségeit is!

 

Reflektálás/Összesítés

 

  • Elengedés

Mit engedték el az elmúlt egy év alatt? Mi az, amin keresztül mozdultál?

 

  • Hálaadás

Mi történt ebben az évben, amiért hálás vagy?

 

  • Tanulságok

Mit tanultál, milyen hibát nem követsz soha többé el?

 

  • Siker összegzés

Milyen sikereket értél el az elmúlt egy év alatt?

 

A show-ban említett weboldalak:

www.solyabea.hu

Life Design planner